Palamutun tadı ikiye katlanıyor
Eşsiz manzarası ve zengin menüsü ile her zaman en iyiyi sunan Lacivert, mevsiminde sunduğu en taze lezzetlerle misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

Boğaza hakim konumu ve kaliteli hizmet anlayışı ile İstanbul’un en seçkin restoranları arasında yer alan Lacivert, mevsimin en taze balıklarını ve Türkiye’nin farklı yörelerinden otları en uygun pişirme yöntemlerini kullanarak misafirlerinin beğenisine sunuyor.
Lacivert’te Eylül ayına özel sunulan palamut balığı; lezzetini en iyi ortaya çıkaracak pişirme yöntemleriyle hazırlanıyor ve Executive Şef Hüseyin Ceylan’ın sunumu ile misafirlerle buluşuyor. Şile ve yakınlarında bulunan palamut balığını en taze hali ile tedarik eden Lacivert, palamutun lezzetini en iyi şekilde ortaya çıkaran pişirme metodu ile hazırlayarak ızgara ya da tava olarak misafirlerine sunuyor.
Lacivert’in Eylül ayı boyunca misafirlerine sunacağı bir diğer özel tat ise; Kuş otu. Çoğunlukla Yalova bölgesinde yetişen Kuş otu, ekşimsi tadı ile balığın lezzetini ikiye katlıyor. Lacivert mutfağının farkıyla salata olarak servis edilen olan Kuş otu, aroması sayesinde palamut balığı ile eşsiz bir uyum sağlıyor.
Lacivert’in imza yemeklerinin yanı sıra Eylül ayı boyunca sunulacak olan mevsimsel lezzetleri tatmak isteyenler mekâna Rumelihisarı’ndan hareket eden Lacivert’in teknesi ile ücretsiz olarak İstanbul trafiğine takılmadan 4 dakikalık bir yolculuk ile ulaşabilirler.
Tepkiniz nedir?






