Haberler

DeCamondo Galata, a Tribute Portfolio Hotel ve DeCamond...

Türkiye'nin ilk Tribute Portfoli Hotel’i yakın zaman önce Kasım 2022’de kapıları...

Uluslararası Çay Gününün ardından 'Çayın Suçu Yok!'

Çay… Bilimsel adı ile Camellia sinensis… Bu ana başlık altında üretim şekline gö...

Zuchex Trend Weeks, başlıyor

T.C. Ticaret Bakanlığı, İMMİB (İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri),...

Restoranlarda sulu yemeklere ilgi arttı

Normalleşmeyle birlikte 49 gündür kapalı olan kafe ve restoranların bugünden iti...

Sağlıklı bir yaşam sürebilmek için

Sütaş Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, Dünya Süt Günü’nde süt ve süt ürün...

Sabah kahvaltısı öğle yemeğinin yerini aldı

Pandemi döneminde yeme alışkanlıkları değişti, süt, peynir ve yoğurt tüketimi ar...

Eksim Holding Aslı Börek'i satın aldı

Eksun Gıda Grubu Başkanı Ahmet Demir,"Eksun Gıda olarak, yenilikçi hamlelerimize...

Filiz Tam Buğday makarna raflarda

Sofraların vazgeçilmez lezzeti Filiz’in yeni Tam Buğday serisi tüketicilerle bul...

Özlenen Mekanlar ve Lezzetler için #Sonundabirarada

Metro Türkiye, normalleşme döneminde restoranların yanında olmaya devam ediyor.

Yaz Aylarında Güvenli Kırmızı Eti Nasıl Tüketeceğiz?

Kırmızı et, mikrobiyolojik olarak çabuk bozulabilen bir gıda ürünü. Özellikle ya...

Heritage İstanbul İçin Nefesler Tutuldu

Avrupa’nın en büyük kültürel miras fuarlarından biri olan Heritage İstanbul, kor...

Türkiye salgında gelenekselden vazgeçmedi

2020 yılı pandemi döneminde evde kalma süreci, Türk halkını kuruyemiş ve kuru me...

1.35 milyar TL’lik yatırım

Lezita, iç ve dış pazarda her geçen gün artan talebi kesintisiz olarak karşılaya...

BELTUR Yeni Konseptleriyle GASTRO SHOW’DA

BELTUR, 28-30 Haziran’da Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’na düzenlenecek Gas...

Gıda İşletmeleri Çalışanları Sertifikalandırıldı

Unilever Ev Dışı Tüketim ve Güvenilir Ürün Platformu’nun birlikte düzenlediği gı...

Bu site çerez kullanır. Sitede gezinmeye devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.