Beyaz çikoltalı & üzümlü kek topları

Yapılışı
- 5 yemek kaşığı PINAR Beyaz
- 1 su bardağı hindistan cevizi
- ½ kase beyaz çikolata
Kek için
- Yarım su bardağı PINAR Ekşi Krema
- 3 adet yumurta
- 1 su bardağı toz şeker
- Yarım su bardağı PINAR Süt
- Yarım su bardağı sıvıyağ
- 1 paket kabartma tozu
- 1 paket vanillin
- 1 su bardağı kuru üzüm
- 3 su bardağı un
Yapılışı
Bir karıştırma kabında toz şeker ve yumurtaları çırpın. PINAR Süt’ü, PINAR Ekşi Krema’yı ve sıvıyağı ilave edin. Üzerine un, kabartma tozu ve vanilini ekleyip karıştırmaya devam edin. En son kuru üzümü ekleyip karıştırın. Kek kalıbını yağlayın ve kek harcını kalıba dökün. Önceden ısıtılmış 180 C fırında ortalama 30 dakika pişirin. Kek pişince soğumaya bırakın. Geniş bir kabın içinde keki ufalayın. İçine PINAR Beyaz’ı ve rendelenmiş/ince doğranmış beyaz çikolatayı ekleyip yoğurun. Cevizden büyük parçalar kopartıp elinizde yuvarlayın ve hindistan cevizine bulayın.
Tepkiniz nedir?






